Udstilling

RF-kortlæser: anvendelse af RFID-teknologi i fiskerfartøjer

Innovation anvendelse af RFID-teknologi i Kinas kystområder, den grundlæggende erkendelse af båddækket, elektronisk visum management, statistiske fiskerfartøjer indsejling i og udsejling Hong Kong, elektroniske og elektroniske business management behov for retshåndhævelse, for forvaltningen af fiskeriet har givet betydelige resultater, yderligere forbedre fiskeri båd sikkerhed kontrol Informationization management, giver et videnskabeligt grundlag for den fremtidige udvikling af relevante fiskerier standarder og vigtig reference. Det hele er afhængig af RFID og RF-kortlæser.
Mere fiskeri i kystnære byer i Kina, hovedsagelig for familien workshops, adskille en, manglen på effektiv harmonisering af reguleringsforanstaltninger for fiskerfartøjer og marine fiskeri ressourcer beskyttelse af ugunstigt stillede. Til støtte for radio frekvens identifikation teknologi, Kina begyndte at styrke forvaltningen af fiskerbåde, mange er begyndt at installere RFID-tags efter deres fiskerfartøjer, og RF-kortlæser i indstillingerne for port.
Brug af RFID-teknologi til at opnå kan fiskeri ikke-kontakt eftersyn, forbedre effektiviteten af de retshåndhævende myndigheder. Gennem gennemførelsen af projektet vil direkte fremme RFID-teknologi og kobling af RF-kortlæser i det relevante felt, fremmer konkurrenceevnen for industri kæde form, effektivt at fremme anvendelse af RFID-teknologi i havfiskeriet udvikling.