Udstilling

RFID-læseren: arkiver informationsstyring

Radio frequency teknologi, der anvendes i intelligent fil ledelse af høj densitet områder, at gøre fuld brug af fordelene ved automatiserede lagre og RFID-læser fordele, realisering af warehouse automation informationsstyring og arkiver til automatisering af bibliotek operationer, til at forbedre omsætning af arkiver spiller en vigtig rolle. Automatiserede lagre i forskellige industrier hjemme og i udlandet har været rigeligt bevist, brug af automatiserede lager kan have enorme sociale og økonomiske fordele.
Realisering af intelligent styring af arkiver oplysninger. Ifølge daily arkiver butik, forespørge, låne, tilbagevenden, sikkerhed og andre virksomheds at arkiver dynamisk ledelse af omsætning, System RFID-læseren som en bærer af information om bevægelighed for hver arkivere ethvert aspekt af dataindsamling og overvågning, automatisering af business proces af den fil, erstatter den traditionelle papir arbejdsproces. Forbedret fil ledelse samlet business management kapaciteter, reducere fejlprocenten, datadeling, effektivisere forvaltningen, forenkle forvaltningen, reducere arbejdskraft, for datastyring giver en nemmere og mere effektiv forvaltning, forbedre serviceniveauet, for at forbedre forvaltningen af samlede styrke.
Arkiv af det aktuelle RFID reader program til høj densitet intelligent archive system bruger mindre, lidt erfaring akkumuleret, radio frequency teknologi med høj densitet intelligens arkiver i teori og praksis for intelligent opbevaring af high-density lavet nyttige udforskning af arkiver, både i form af teori, eller i praksis, er et skridt fremad.