Udstilling

RFID-læseren: høj sikkerhed er de vigtigste

Sikkerhed af RFID-tags kun så højt som sikkerhed af RFID reader til at læse den. Med andre ord, tags avanceret RFID kun på en 64-bit-kryptering algoritme tag kortlæser eller når en vært understøtter 64-bit-krypteringsalgoritme til at være nyttig.
Med RFID-tags, understøtter de fleste af RFID-kortlæser på markedet i øjeblikket kun minimum af sikkerhed, og med ældre kryptering algoritmer og den centrale længde er for kort, hvilket gør dem meget let at bryde. Højere sikkerhed nye kortlæser understøtter avanceret krypteringsalgoritmer, og understøtter også en simpel krypteringsalgoritme. De også giver mulighed for password-beskyttet og tillade flere kryptering på en RFID-tag valgfri krypteringsalgoritme bruges i området.
Som ordsprog siger, er change konstant. Sikkerheds- og RFID-applikationer samt. Krypteringsalgoritmer er konstant opdateret og forbedret, den vigtigste voksende lange og stærke. Fordi RFID er en ny teknologi, og RFID-etiketter indslag sæt forventes at fortsætte med at udvikle sig over tid til at opfylde skiftende leverandørkrav.
Når valget af RFID-tags og RFID-læsere bør huske, at nogle læser kan kun opgradere ved manuelt at ændre hardware i enheden. Forestil dig, hvis du ønsker at sende vedligeholdelsespersonale til hver indgang i en bygning nedrivning og opdatere hver læser, at forsyningskæden fra producent til forbruger hvert trin for at fjerne og opdatere tusindvis af læsere, det ville være en meget besværlig ting. Fleksibilitet er det centrale element i RFID-systemer. Nye RFID-læser kan blot uploade en ny firmwareopgradering for alle enheder i netværket gennem netværket.
Denne RFID-læser understøtter Internet firmwareopgradering giver også mulighed for flere læsere i en enkelt fjernplacering netværk opgradering.