Udstilling

RFID-læseren: studerende fremmøde system

Med udviklingen af informationsteknologi, smart card overalt i livet. RFID-kort og RFID-læser gradvist erstatte konventionelle kontakt-typen IC-kort, bliver den nye trend inden for chipkort.
RFID-kort på grund af den vellykkede kombination af RFID og IC card-teknologien, løse problemet med kilde-fri og kontaktløs, derfor har uforlignelige fordel sammenlignet med magnetkort og kontaktløs IC-kort. RFID-kort, induceret af IC chip antenne, fuldstændig lukket i et standard PVC-kort, ingen udsatte dele. Studerendes fremmøde system ved hjælp af radio frekvens identifikation teknologi, den studerendes fremmøde, poster og andre funktioner.
Gennem navneopråb, kan magnetiske og kontaktløs IC-kort til studerende på klasseundervisning, records management, være tidskrævende og udsat for interferens og ikke-kontakt RFID skole fremmøde system ved hjælp af radio frekvens identifikation teknologi den studerendes fremmøde forvaltning både bekvemt og spare tid. Studerendes fremmøde system består af transpondere og RFID-læser, transponder tags (kort), og RFID-kortlæser støttes af U2270B RF basen enhed og kredsløb, MCU og dens understøttende master enhed kredsløb og perifere interface (tastatur, LCD ur og seriel modul).
Studerendes fremmøde systemdesign er kernen i RFID-læser, RFID reader RF base station er nøglen i enheden, enheden af vigtigste data graduering, overførsel og RF og data demodulation opgaver.