5 Need-to-Know Fakta om Cardless ATM Transaktioner

Af hensyn til den faktuelle rapportering, lad os bemærke, at der ikke var nogen rundbord i rummet i løbet af Cardless Transactions Roundtable diskussionen sidste uge på ATMIA US konferencen i Orlando.

Der var dog masser af god diskussion takket være tankevækkende spørgsmål om kortfrie transaktioner fra Donna Embry fra Payment Alliance International og informerede svar fra et komplet komplement af velbevandrede betalingsprofessionelle.


Her er højdepunkter fra 1 timers session, redigeret for længde:

Vil kortløse transaktioner være så vanskelige og dyre at implementere som chipstandarden?

Carol Specogna: Nå, fordi vi sandsynligvis aldrig skulle gået EMV-ruten. … Siger det bare. Hvad [Fiserv har] gjort er virkelig at forsøge at udnytte, hvad der eksisterer i dag.

Så, ja, du skal lave nogle softwareændringer ... men det er meget lettere, fordi transaktionerne vil ligne almindelige gamle netværkstransaktioner. Det kommer bare til at være en standard tilbagekaldelse. Vores specifikationer på den overtagende side er en halv side lang. Det er ikke noget som det var for EMV.

Douglas Asad: EMV havde brug for at ske af sikkerhedsmæssige årsager, fordi USA var det svage led i kæden med hensyn til svindlere, der kom til USA. ... Men på den anden side er det en af de få situationer, jeg har set, hvor du tilføjede en ny teknologi, der faktisk gjorde brugeroplevelsen værre.

Kortløse kontanter er designet til at være brugervenlige. Det er designet til at forbedre oplevelsen. Vi skal alle holde sikkerhed i tankerne, når vi gør det, og det skal først og fremmest være, men kortløse penge skal tilfredsstille brugerne, mens EMV, til Joe Smith, ved ikke, hvorfor han bruger EMV, han bare ved, at det tager længere tid. ... Kortløse penge er der for at gøre oplevelsen bedre.


Hvordan kan kortløse transaktioner hjælpe IAD'er med at minimere deres ansvarskiftrisiko?

Daniel Goodman: Det er absolut et vigtigt stykke af det, vi tænker på, når vi nærmer os dette marked. Med kontaktløs NFC er det EMV-lignende, fordi det holder ansvaret hos udstederen. Som vi ser på andre former, planlægger vi noget som vi vil.

Vi ved, at for at opmuntre alle jer til at drive pengeautomaterne - hvorfor skulle du starte med et produkt, som du skal have ansvaret for? Så det er helt sikkert, hvordan vi nærmer os det. Nye typer af kortløse brugeroplevelser og nye teknologier, vi forventer at gennemføre det uden at have ansvaret, skifter tilbage til operatøren.


Vil kortløse løsninger virkelig give yderligere sikkerhed til kontohaveren?

Sam Kamel: I mobilrummet, mellem enhedens strøm og alle datapunkter, der omgiver det - biometrisk, geolocation og andre ting - skaber det virkelig et mere sikkert og sikkert miljø, hvis du tænker på det.

Dit kort er ikke på telefonen, du har tokenisering ... så fra et adoptionssynspunkt, fra forbrugerens eller købmandens eller operatørens synspunkt synes det at være meget sikrere.

Lyle Elias: Begrebet multimodale biometri er efter min opfattelse den måde, den går på. Det er et spørgsmål om hvor stor er transaktionen? Hvor risikabelt er transaktionen? Det drejer sig om risikoreduktion. Dage med at forsøge at huske dit brugernavn og kodeord - de bliver bare helt irrelevante.


Alle "Pays" bruger NFC, men Just Cash bruger QR-kode. Hvorfor det?

Todd Lawrence: Hvad er forskelligt om ATM-rummet, er det for NFC og nogle af de ældre maskiner, det kan potentielt blive en hardware løsning, hvilket er dyrt for ATM-operatører at gå derude og installere ... og det tilføjer ikke så meget mere fordel.

Hvad vi har forsøgt at gøre [QR kode model] bruger alt, hvad der allerede er derude, der allerede fungerer rigtig godt og bare glider i vores funktion, der forbinder folk med dette kortløse miljø.

Carol Specogna: Der skal være et netværk i hele USA af disse [detail] pengeautomater, der deltager der for at være værdi for forbrugeren, og vi skal starte med ATM-siden. Vi startede med PAI, fordi vi gik ud til finansielle institutioner og forsøgte at overbevise dem [at få dem om bord], det er en virkelig hård sælge. Men for at kunne gå ind til de finansielle institutioner og sige: "Hej, vi har allerede 10.000, vi har 25.000 op og kører inden udgangen af 2017" - det er ret kraftigt.


Hvad er dine tanker om voksende volumen med P2P-transaktioner og -belønninger?

Richard Witkowski: I dag, hvis du er i Polen, og du køber et Nikon-kamera, får du rabat. Dine valg, når du går til rabatformularen online, giver dit kontonummer og dit routingnummer, og vi sætter pengene ind i Din konto [eller] giver os dit mobilnummer, og vi sender en SMS-besked for at få den rabat øjeblikkeligt [hos en pengeautomat]. 90 procent af befolkningen vælger mobiltelefonen. ...

Vi har en model, hvor vi opkræver den person, der sender kontanter et bestillingsgebyr, og vi deler det tilbage med ATM-ejerne. Det drejer sig om inkrementelle indtægter for dig fra transaktioner, du ikke har set før.