RFID-kraft affald: RFID Reader teknologi

Med udviklingen af RFID-læsere, RFID-teknologi er mere almindeligt anvendt. Det blev rapporteret, at RFID-teknologien ansøgning begyndte i det affald, industri, teknologi er først i landet.
I livet garbage modtaget afsendt proces i, gennem bilen læser og skrald Tønder Shang af RFID-elektronisk label udstyr, system kan automatisk garbage collection livskilden og skrald Tønder oplysninger, og på hver tønder i skrald for måleren tunge, opnåede automatisk sagde tunge, og trådløse samling, og real-time upload,, også kan på hele Fællesskabet alle skrald Tønder sagde tunge data til bulk forarbejdning , uploade til serveren ende.
I sorteringen proces, ved hjælp af de "Internet +" teknologi, opbygge skrald, sanitet køretøjer, transport stationer, links mellem forarbejdningsanlæg, hele processen med sporing affaldsstativ indsamling, transport og forarbejdning, at yderligere fremme sanitet og omhyggelig forvaltning. Skraldevogne kan også identificere om skrald for genanvendelige materialer fra kilde til fremme af genanvendelse af affald.
Anvendelse af RFID-teknologi i det affald, industri, stærkt accelererende hastighed og effektivitet af affald, at gøre folks liv lettere.