RFID-læser: Lufthavnssystem identifikation ved hjælp af

Omfattende anvendelse af RFID-læsere i dit liv, gør det rigtige erkender vigtigheden af RFID-teknologi i dit liv. RFID-teknologi kombineret med lufthavn identifikationssystem, hvad ville være de utilsigtede virkninger?
Auto-clearance kontrolordningen er en kombination af radio frekvens identifikation og biometriske indrejse og udrejse af de to videnskab og teknologi passager clearance faciliteter. Passagerer på tidspunktet for fortoldningen, systemet vil fange besøgendes biometriske oplysninger, ligesom et ansigtsbillede, og på samme tid gemt i Læs passager tilhugget pas end den digital foto af indehaveren.
Auto-clearance inspection system og indvandring myndigheder tidligere arkiveret billeder bærer end rigtige, for at bekræfte toldbehandling af passagerer og tilhugget pas indehaveren er den samme, og drastisk forkorte den tid, der kræves for indvandring clearance.
Før luft passager informationssystemer, der består af flypassagerer efter registreringen er fuldstændig, realtid flyvning passagerer de samme personlige oplysninger, som navne, datoer for fødsel og andre transport til bestemmelseslandet af migranter til at udføre sikkerhed anmeldelser, inspektion embedsmænd på fly ankomst, du kan mestre for mistænkelige passagerer eller mindre populære objekter for at forhindre uregerlige elementer fra barriere at komme over.
Anvendelse af RFID-identifikation teknologi i lufthavnen, lufthavnen inspektion mere bekvemme og effektive, forbedre effektiviteten og bekvemmelighed for rejsende.