RFID-kortlæser: Sports nødsituationer

Når der er store begivenheder, hvor begivenheder vil være på stadion. Men mennesker samledes i nødstilfælde hvordan til at håndtere det? Vi kan bruge RFID reader teknologi, stadioner for effektiv emergency management program.
Stadion sæt en indeholdende RFID tags RFID-udstyr, medarbejdere i marken og håndholdte RFID-enheder, når der er en nødsituation, ledere kommunikerer med Stadion underground control center ved hjælp af et trådløst system, rapport arten og placeringen af begivenheden.
Når hændelsen indtræffer, tryk usher knyttet til begivenheden. Aktiv RFID tag med udstyr så sender sin unikke id-kode, som anmodningen om at vælge typen tjeneste til 13 adgangspunkter på en nylig. Software identifikation tags, til at overføre data til software-system, som derefter vil tag id-nummer svarer til placeringen og arten af opkald med et adgangspunkt, vises disse oplysninger på en stor computer skærm kommandocentral.
RFID-software kan også give stadion ledere med forretningsanalyse, således at de kan vurdere, hvordan til at reagere og løse begivenheder. De kan også være foran en computerskærm i realtid Se hvis personalet, der er ankommet på webstedet.