Bange for stjålet børste bank kort? Denne Kombinerede Password Cracking tager 35.000 år

Den britiske "Daily Mail" rapporterede, at de britiske 10 mest anvendte adgangskoder kan brydes på mindre end et sekund, og hvis adgangskoden bruges af eksperteksponeringsmetoden, bruger hackere 227 millioner år til at løse op.

Hvis vi ikke ønsker at være stjålet identitetskort eller stjålet bankkort, har vi flere snacks i netværkssikkerheden. Vil du vide, hvor hurtigt hackere knækker dit kodeord? British online retail elektronik firma AO.com tekniske eksperter gav svaret. Ifølge eksperter i 2016 kan de mest almindeligt anvendte adgangskoder til de 10 briter, herunder "qwerty" og "123123" skrevet langs tastaturet, ifølge statistikker fra 2016, blive sprængt på mindre end 1 sekund. Nogle mennesker synes, at det er sikkert at vælge et godt ord og ikke have din egen adgangskode, for eksempel navnet på din kæreste, men det er ikke tilfældet. Fra sociale medier kilder kan hackere nemt følge dine personlige oplysninger, herunder dine fødselsdage, kæledyrsnavne, hvor du voksede op, hvor din ferie er mest nydt, og dit yndlingshold, som ikke er hensigtsmæssigt. Hvis du bruger en tidsperiode adskilt fra fødselsdagskoden, skal hackere kun bruge 13 sekunder til at revne.

Men hvis du indstiller adgangskoden efter en bestemt metode, kan det tage op til 4 billioner år at sprænge det højst. Det britiske indenrigsministeriums cybersikkerhedseksperter foreslår at vælge tre ukorrelerede tilfældige ord til at komponere et kodeord, som f.eks. "Tebrunt billede", ville koste 35.000 år for en uinformeret ordkombination af adgangskodekrækker; Hvis du tilføjer et nummer i midten, skal du bruge 227 millioner år siden. På baggrund af ovenstående, med specielle symboler, vil tiden for revnedannelse stige til 4 billioner år svarende til udødelæggelsen af denne kode.

Desuden foreslog eksperterne ikke at være i problemer, det er bedst at sende e-mail, online bankkonti og andre vigtige konti en anden adgangskode.


Skaber altid gøre din sikre betaling !!