Hvordan kan en kontaktløs kortlæser nyde din uafhængige forretning?

Gør din virksomhed en masse salg under £ 30? Har du travle perioder og lange køetider? En kontaktløs kortlæser kan være svaret på dine problemer!

I 2016 blev det afsløret, at den gennemsnitlige britiske forbruger nu bærer mindre end 5 £ i kontanter, i stedet for at basere sig på kort og mobilenheder til at betale. Kontaktløse betalinger bliver stadig mere almindelige, idet antallet af kontaktløse kort udstedt i Storbritannien nåede 110 millioner i juni 2017.

"Tap og go" betalingsformat er anden art for forbrugerne, og denne kontaktløse adoption forventes at stige. I 2021 forventes kontakteløs teknologiforbrug at stige med 300%, og detailhandlere, som ikke accepterer kortbetalingsrisiko, bliver efterladt.

Det blev afsløret, at virksomheder, der accepterer kortbetalinger, modtager mere salg. Detailhandlerne viste, at salget steg med 30% takket være accept af kontaktløse betalinger ved hjælp af en kontaktløs kortlæser.

Brug af en kontaktløs kortlæser kan gavne din virksomhed på mange måder. Find ud af hvordan nedenstående:

Kø busting

Uafhængige virksomheder med hyppige travle perioder finder ofte, at deres betalingsproces kan blive stoppet. I spidsbelastninger kan der dannes lange køer på kassetten.

Kunder, der bruger kontaktløse kort, kan gennemføre transaktioner hurtigt, da de ikke behøver at bruge tid til at tælle penge. Dette giver mulighed for en reduktion i køetider.

Øget omsætning

Det er velkendt, at når forbrugerne betaler på kort, er de mere tilbøjelige til at bruge større beløb og foretage flere transaktioner. Ved at installere en kontaktløs kortlæser kan kunderne lave billigere impulskøb.

Virksomheder, der bruger en kontaktløs kortlæser, modtager færre forladte salg. Komforten ved kontaktløs giver kunderne mulighed for at betale uden at kræve den nøjagtige ændring på hånden.

Reduceret kontanthåndtering

Virksomhedsejere med en kontaktløs kortlæser bruger mindre tid på at håndtere kontanter. Traditionelt var kortbetalinger forbeholdt store indkøb. Siden introduktionen af kontaktløs har der været et skift i den måde forbrugerne foretrækker at betale på.

Selv den mindste af køb kan nu laves på kort. Det betyder, at kontaktløse kortlæsere tillader virksomhedsejere at bruge mindre tid på at udføre slutningen af dagen. Reduktionen af forandring i skytten resulterer i lavere risiko for tyveri og tab på grund af fejl.

Forbedret kundeoplevelse

Juni 2017 var en rekordmåned for kontaktløse betalinger, hvor 34% af alle kortbetalinger i Storbritannien blev foretaget på en kontaktfri enhed. Betalingsstilen forventes nu som en del af den daglige indkøbsoplevelse. At sikre, at kunderne har den bedst mulige shoppingoplevelse, er en vigtig måde at få gentagne brugerdefinerede på.

Ved at gøre alt så enkelt som muligt, vil besøgende til din virksomhed være mere fristet til at vende tilbage. En kontaktløs kortlæser giver mulighed for problemfri betalinger, hvilket betyder en hurtig udtjekning service.

Kan din virksomheds fordel ved at acceptere betalinger via en kontaktløs kortlæser? Udnyt stigningen i kontaktløse udgifter ved at opgradere til en af vores terminaler.