Hvordan kortdispenseren virker?

Når den er tændt, registrerer kortdispenseren alle sine fotoelektriske sensorer automatisk for at opdage, hvorvidt kortet er i for-tom tilstand eller tom tilstand (med alarmerende signal og summende udgang) og teste vejsiden induktorsignalet, tastetrykindgang ; automatisk indstille kortet til den ønskede position; dispensere kort med høj hastighed eller sikkert opfang de ugyldige kort i henhold til kommandoen på systemklientsiden.

Efter at være slået til, hvis der er kort i stakholderen, vil dispenserR automatisk udfylde et kort i spalten og udføre kommandoen for at overføre kortet til spalten, mens en kommando for dispensering modtages, via R / W kortet for at verificere om kortet skal udleveres normalt, hvis det er normalt, vent for en klient at udtrække kortet, hvis kortet ikke er blevet udtaget i et bestemt tidsrum, så bliver kortet genvundet; Hvis udstyret modtager et niveau signal for at genvinde i ventetiden, vil det straks genvinde kortet.

Under processen med påfyldning / dispensering / reclaiming, hvis kortet er deformeret, farvet eller der er en lokal fejlfunktion, justerer dispenseren automatisk kortet og har for- og tilbagegående bevægelser i fem gange. Hvis det stadig ikke er rigtigt, vil det stoppe alle handlinger, vent en kommando eller manuel indgriben, mens der sendes et fejlsignal til klientsiden, samtidig med at summeren buzzer for at alarm fejlen, og LED'en blinker sammen.

Når kortstapsholderet er i for-tom tilstand, udsender dispenseren et "kort af kort" -signal, mens summeren alarmerer med blinkende LCD. Når der ikke er noget kort i cylinderen, vil dispenseren også udgive et "tomt" signal.