Sådan installeres en chipkortlæser

Smart læseren er nu en meget populær kortlæser, det kan gøres for de fleste af chipkort læse/skrive spørgsmål, bevarelse, poster og så videre, for disse instrumenter skal have en god Setup:
Første, installation oparbejde: læser installation sikre appliance niveau, fordi senere du ønsker at forbinde og tests, så først skridt for at sikre, at instrumenterne.
Andet, reader's forbindelse: smart kortlæser tilsluttet computersystemet, så grænsefladen af USB-interface og læseren skal være tilsluttet, og installere softwaren.
Tre arbejde prøver, kortlæser: læser tilsluttet edb-systemet kan generelt anvendes, men du vil teste, test chipkortlæseren fungerer korrekt.
Ud over de ovennævnte skridt, nogle instrumenter er nødvendige for at installere en specifik driver til at arbejde ordentligt. Så du har brug for på computeren i øjeblikket tilsluttet læser installerer den rette driver, han syntes at have en smule problemer. Lotus serien smart-kortlæser med USB-drev, tilslutter model, eliminerer behovet for at installere driver problemer.