Sådan bruger du RFID-teknologi: Typer af RFID-teknologi

Inden du ansætter en konsulent eller forsøger at implementere RFID alene, har du brug for nogle grundlæggende viden om teknologien.

RFID Tags

RFID- tags er tilgængelige i tre konfigurationer:

Passive tags har ingen intern strømkilde, men de trækker strøm fra læseren. Disse er normalt de mest billige tags og er ofte engangsbrug.

Aktive tags indeholder et batteri, der bruges til transmission og er normalt dyrere, men kan ofte genbruges.

Semi-passiv, en hybrid af passiv og aktiv, brug et batteri til at betjene RFID-chip, men kommunikerer ved hjælp af strøm fra læseren.

FID-frekvenser

RFID-tags er også tilgængelige i forskellige frekvenser. Disse omfatter lavfrekvente (LF), højfrekvente (HF), ultrahøjfrekvente (UHF) og ultrabrede bånd (UWB). Højere frekvenser tilbyder typisk mere båndbredde og dataudveksling, og et højere kommunikationsområde, siger Thompson. Sandsynligvis har du brug for UHF, "supply chain frequency", mandat af Wal-Mart, DoD og Sam's Club.

RFID Starter Kit

Så kompliceret som RFID kan lyde, "det er ikke trolldom," siger Thompson. Det er heller ikke så dyrt som for nogle få år siden, da Wal-Mart mandagede RFID fra 100 af sine større leverandører. Nogle leverandører begyndte først og fremmest at skønne op til $ 1 mio. For nye RFID-systemer, men teknologivirksomheder svarede hurtigt med lette at implementere og lave omkostninger "startpakker" og "slap-and-ship" -applikationer, som tillod små virksomheder at eksperimentere med RFID og prøv en applikation ad gangen.

"Mange RFID-udbydere vil give startpakker til så lavt som $ 2.500, inklusive en læser og nogle tags," siger Thompson. "For 25.000 dollar vil mange implementatorer give en form for ekspert ROI-vurdering eller fokuseret implementering, herunder en eller to læsere, nogle tags, installation og support."

Den bedste type projekt for en lille virksomhed, der starter med, er en, der er lille, begrænset til en applikation (f.eks. Sporing af aktiver) og i en "lukket kredsløb", hvilket betyder inden for de fire vægge i din ejendom. Virksomheder kan altid udvide applikationerne eller de typer varer, der spores, og dataene kan integreres i virksomhedens edb-systemer, men det er vigtigt at mestre teknologien i ringe skala, inden man forsøger en større virksomhed, siger eksperter.