IoT kortlæsere bringe Cloud-baseret adgangskontrol til uddannelsesmarked

NEW YORK CITY — ScholarChip, en udbyder af automatiserede skole sikkerhed og operationer, annoncerer to nye produkter, der omfavne tingenes Internet (IoT) og bruge Power over Ethernet (PoE) for at sikre dør adgang og klasseværelset fremmøde i K-12 skoler.

Ifølge selskabet gøre enhederne gennemførelse hurtig, nem og omkostningseffektiv for både klasseværelset eftermontering og nye byggeriet. Begge produkter anvender Scholarchip's cloud-baserede fysisk adgang og identitet løsninger system.

PoE sikker dør adgangLæser

Den første enhed, PoE sikre dør adgang læseren, kan gennemføres ved hjælp af eksisterende Ethernet-kabler i hele en skolebygning. En dør er sikret ved at forbinde relæet til døren strejke og smart ID kort reader.

Dørene er kablet er kontrolleret af internettet og kan være låst med en kommando fra hvor som helst. Alle dør adgang og tilladelser kan også administreres online.

PoE klasseværelset fremmøde læser

Den anden enhed, PoE klasseværelset fremmøde læser, er en cloud-baseret system, der giver real-time rapporter, der viser hvilke medarbejdere og studerende er i bygningen eller i et bestemt rum, hjælper første respondere reagere hurtigt.

Læserne kan monteres på væggen eller skrivebord og er i stand til at behandle et klasseværelse for studerende på under 60 sekunder.

Med denne enhed, kan skoledistrikter bruge mindre tid på administrative og kirkelige opgaver.

Begge enheder har onboard forarbejdning og give sikkerhed i tilfælde af et netværk tab.

"Vores mål er at gøre det så nemt som muligt for skoledistrikter at opgradere deres sikkerhed og operationer funktioner gennem automatisering, med effektiv Internet connectivity," siger Maged Kornelias, Ph.D., CEO/CTO, ScholarChip. "Sikkerhedsforanstaltninger og automatiseret fremmøde systemer er ved at transformere K12 miljø, og IoT og PoE er bølgen af fremtiden."