KIOSK SELF-SERVICE TERMINAL - UAFHÆNGIGE OG EFFEKTIVE SALGSKANALER

En undersøgelse viser, at Kiosk selvbetjeningsterminaler installeret kapacitet i verden vokser næsten 15 procentvis. Som det fremgår af den hurtige udvikling af installeret kapacitet, er Kiosk-samling af informationskonsultation og salg af selvbetjeningsterminaler i en kundeorienteret og salgsorienteret markedsudvikling, der understreger oplevelsesmæssige tjenester i dag, en debut.

Nu har globale detailhandlere kombineret traditionel varehandel og Kiosk selvbetjening. Kiosk selvbetjeningsudstyr er blevet effektivt til fordel for detailhandlere, der forbedrer butikens image og forbedrer servicekvaliteten. Undersøgelser viser, reklame, generelle oplysninger henvendelser, produktinformation henvendelser, elektroniske transaktioner, billetkørsel, faktura betaling, self-checkout og andre supermarkeder er Kiosk vigtigste applikationsretning.

kiosk card reader

Så mange personlige applikationer, lad os se Kiosk vil have tæt kontakt med vores liv. Wincor Nixdorf-firmaet kombinerede selvbetjeningen og den succesfulde oplevelse af detailbranchen, der blev introduceret til detailapplikationer selvbetjenings maskine Kiosk selvbetjeningsmaskine: har en åben platform, berøringsskærmdesign, multimediekapacitet, fleksibel netværksadgang, standardisering af operativsystemer og grænseflader , samt fremragende service kapaciteter. Det er specielt værd at nævne, at det på grund af den modulære design og stand-alone konfiguration er mere egnet til en række fleksible og personlige applikationer. Ud over traditionel information hentning udenfor tilbyder Kiosk også betalingskort, forudbetalte telefonkort, køb billetter og billetter opnå distributionskuponer, billedudskrivning og andre tjenester, mens du stadig opnår informationer om annoncering og udsendelse, øget scanner eller voicecapabilities. Lad os se på Kiosk udstyr i det globale marked praktiske tilfælde:

Kiosk Produkt anvendt i Tyskland

Kaufhof stormagasin i Tyskland anvendes Kioskprodukt som hovedkanal til feedback fra forbrugerne. Medlemmer af tæthedsforretningen kan selvkontrollere point og i henhold til de point, der er foretaget i bytte for et gaveregister fra Kiosk-medlemskortlæseren, som er placeret i butikken; butikker tilbyder også varer display forespørgsel andcommodity informationstjenester til forbrugerne via kiosk, denne service kan ikke til formål at hjælpe forbrugerne hurtigt finde varer, men også give forbrugerne tobuy shopping processen klart. Til stormagasiner, tilbyde så convenientservices og forbrugeroplevelse vil utvivlsomt forbedre kundeloyaliteten.

KioskProdukt anvendt i Holland

I Holland, Albert Heijnsupermarket butikker, er Kiosken konfigureret som betalingsautomat for betalingskort. Efter shopping kan forbrugerne selvkontrol og opleve en ny checkout, hvor brugen af ikke-kontant betaling. For detailhandlere øger kundenes loyalitet, men kan også optimere checkout- og betalingsprocessen og mere vigtigt at reducere omkostningerne til detailhandel.

Kiosk er involveret i alle aspekter af vores liv, indenfor detailhandel, økonomi, luftfart, posttjenester, hoteller, hospitaler, trafikstyring og dermed tilfældet med vores liv, vi vil se flere og flere kioskfigurer, det repræsenterer ikke kun en ny forbruger erfaring, men også repræsentation af brugen af selvbetjeningsterminaler understøtter den nye salgsstrategi rentable salgsmodel. Kiosk-æra er ankommet.

CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD

CREATOR er en af Kinas kiosk-kortlæserproducenter, tilbyder KioskIC / RF-kortlæsere / -forfattere, Kiosk-kortautomater, bill-validator for hele verden.

Tlf .: + 86-755-26710992

Fax: + 86-755-26710105

Mobil: +8613798299145 (24 timer)

E-mail: sales@china-creator.com