Latinamerika bankkort kinesisk chip

Xinhua News Agency reporter Zhao Yan Chen Weihua


"Jeg beklager, dit bankkort kan ikke hentes." "Undskyld, din telefon kan ikke hentes." En fabriksstyring så streng? Det er rigtigt, fordi det er en fabrik specialiseret i produktion af informationssikkerhedsprodukter som bankkort og mobiltelefonkort. Mange chipkort, mobiltelefonkort og trafikkort, der bruges af beboere i latinamerikanske lande, herunder Brasilien, fremstilles her. Holdingselskabet i denne fabrik er en privat virksomhed fra Kina.

I de seneste år har det finansielle samarbejde mellem Kina og Latinamerika blomstret. Bank of China og Industrial and Commercial Bank of China har succesfuldt taget rod i Brasilien og endnu flere latinamerikanske lande og bliver wavers i tidevandet af økonomisk samarbejde mellem Kina og Latinamerika. Tilsvarende hænger Kinas kortproducenter i takt med udviklingen i de tidspunkter og gribende markeder i Latinamerika.

Med lidt over en million indbyggere i Brasilien kan du se det brasilianske flag, der flyver fra skulder til skulder med det kinesiske nationale flag. Det brasilianske selskab InterContinental, som kontrolleres af Beijing Catch Data Corp., ligger i denne lille by opkaldt efter den tidligere præsident i Brasilien.

I et velforvaltet værksted kan du se kort udstedt af større brasilianske banker som Federal Reserve Bank of Brazil og Brasov Bank samt bankkort i lande som Peru og Panama, Carrefour-indkøbskort, medlemmer af Metropolitan Insurance Selskabskort og så videre. Kortene er lavet her, trykt, komprimeret og installeret på professionelt papir af høj kvalitet importeret fra Kina. Kortene sendes derefter til firmaet, hvor selskabets personlige oplysninger registreres på virksomhedens fabrik i Sao Paulo eller i det land, hvor det sendes til forbrugerne.

Bankkortproduktion i Latinamerika er et nichemarked med højst 10 latinamerikanske ejede producenter. InterCorca produktionschef Massio Moreira sagde, at selskabet blev etableret i 1999 med tilladelse til globale kreditkort som Visa, MasterCard og American Express, med en nuværende produktionskapacitet på 150.000 eksemplarer om måneden. Der er også telekort, transportkort og indkøbskorttjenester, herunder de olympiske lege dedikeret trafikkort sidste år Rio Olympic Games er produceret af Interweave.

Som smart card- og informationssikkerhedsfirma er der 11 kontorer over hele verden. Brasilien har i første omgang haft en produktfremmende kampagne i 2014 og efterfølgende erhvervet 57% af Intercontinental i 2016 som holdingselskab. På nuværende tidspunkt har selskabet i tillæg til fabrikationssystemet også en personlig skrivekortfabrik i Sao Paulo, og planlægger at bringe mere kinesisk førende informationssikkerhedsteknologi til det latinamerikanske marked.

"Vi er meget bullish på det brasilianske marked med mere end 200 millioner mennesker i sig selv og hele Latinamerika-regionen, og vi forstår, at der inden for betalingssikkerhed og transaktionsmæssige sikkerhedsprodukter, Latinamerika og Asien Der stadig er nogle huller mellem dem. Jeg tror, at filialkontoret i Brasilien kan bidrage til at forbedre betalings- og informationssikkerhedsmarkedet i Latinamerika, der hovedsageligt er baseret i Brasilien. "