RFID-kortlæserapplikationer

Der er mange klassifikationer af RFID-læsere. Hvis de er klassificeret efter kommunikationsmetode, kan de opdeles i to typer: læserprioritet og etikettprioritet. Læserprioritet (RTF) betyder, at læseren først sender RF-energi og kommandoer til mærket. Etiketten reagerer på kommandoen, der sendes af læseren, først efter at den er aktiveret og modtager den komplette læserkommando. Dataoplysninger. Etiketprioritet (TTF) betyder, at for passive tag-systemer, sender læseren kun lige amplitude, uinformeret RF-energi. Efter tagget er aktiveret, er tagdataoplysningerne tilbagespredet. Klassificeret ved transmissionsretning, betyder RFID-læsning fuld duplex, når RFID-systemet arbejder

Tillader tags og læsere at overføre information tovejs samtidig. Halvduplextilstanden betyder, at RFID-systemet kun tillader læseren at sende kommandoer eller information til taggen samtidigt, eller taggen returnerer information til læseren. Klassificeret ved applikationstilstand kan den opdeles i faste læsere, bærbare læsere, integrerede læsere og modulære læsere.

RFID-kortlæsere applikationer

RFID-kortlæserapplikationer fremkommer løbende fra mange virksomheder, der søger at løse forretningsproblemer ved hjælp af RFID-teknologi. RFID-kortlæser er særligt populær i markedsføringsapplikationer som reklameplakater, smarte genstande og interaktive oplevelser af mærke / genstand. De mest anvendte applikationer til HF RFID er adgangskontrolprogrammer, dataoverførselsprogrammer og nogle billetapplikationer.