RFID-læser: Brug tobak industri omsætning boks

Tobaksindustrien har at blive manuelt betjent, og spild af menneskelige og udsat for fejl. Hvis du bruger RFID reader teknologi til at administrere tobaksindustrien vil være endnu mere bekvemt.
Tobak logistiksystem er den mest avancerede inden for logistik 80% logistik af pakning plastkasser er blevet brugt. Plastkasser har åbenlyse fordele: let og nem at bære, foldbare, let at opbevare, at bakke operation, lastning og høj effektivitet; beskyttelse og anti-tyveri, anti-cigaret ændret; installeret røg hurtigere, forbedret sortering hastighed; genanvendelse og lang levetid, langvarig brug og lave omkostninger. Logistik containere som en omkostningseffektiv alternativ til papkasser og plastfolie emballage, men manglen på real-time overvågning af containere i omløb, der er en kasse er tabt, recovery problemer uden for deres kontrol, fører til lav omsætning og oversigter. RFID mærkning kasser, tremmekasser som den grundlæggende enhed i logistik af identifikation, automatiske dataindsamling. Række dataopsamling og integration af applikationer, gennem en kabelforbundet/trådløs kommunikation, smart, smart håndholdte mobile terminal, åben identitet kanal maskiner, automatisk mærkning maskine læsning og skrivning enheder til dataindsamling og upload. Komplet lagerstyring, opbevaring automatisk korrektion af container lager, effektivisere arbejdet.
Ved hjælp af RFID-tags container, effektiv kontrol af genbrug af beholdere til at undgå tab, reducere informationsdeling, arbejdskraft links, spare tid af statistikker, dataanalyse, data, der kræves til at oplyse organisationens ledelse, for at give beslutningstagere med pålidelige data.