Sharps flydende krystal Display IC-kortlæser hurtigere, glattere

En flydende krystal display læser, hvilke tillader brugernes hen til foretage betalinger med en hurtig bølge af et IC-kort på April 5 (leveres af skarpe Corp)

Sharp Corp har udviklet et super-glat og hurtigt flydende krystal display (LCD) IC-kortlæser, der giver brugerne til at betale for varer med bare en hurtig bølge af en kort, meddelte selskabet 5 April.

Elektronik gigant ønsker at installere den nye display på sin kasseapparater og automater, og er nu i færd med at forhandle med flere firmaer om indførelse af teknologi.

Smartphones med den "Osaifu-Keitai" mobil tegnebog funktion, som IC-kort accepteres på offentlig transport og i butikker, udveksle i øjeblikket oplysninger med læsere i en afstand på op til flere centimeter ved hjælp af trådløse radio bølger.

Disse læsere har indbygget metal antenner, men når skarpe forsøgte at opbygge antenner til LCD-skærme, de tilsløret skærme.

Sharp overvandt problemet ved hjælp af Super-tynde antenner og vedhæfte dem til LCD-skærme, skaber den følsomme og hurtig nye display uden akkord dens udseende.

Du (velkommen til) kontakt os for at få flere oplysningerIC-kortlæser.