Smart Card Overview-smart kortlæser

Et smartkort, typisk en type chipkort, er et plastikkort, der indeholder en integreret computerchip, enten en hukommelse eller en mikroprocessortype, der lagrer og handler data. Disse data er normalt forbundet med enten værdi, information eller begge og gemmes og behandles inden for kortets chip. Kortdataene gennemføres via en læser, der er en del af et computersystem. Systemer, der er forbedret med smarte kort, er i brug i dag gennem flere nøgleapplikationer, herunder sundhedspleje, bank, underholdning og transport. Alle applikationer kan drage fordel af de ekstra funktioner og sikkerhed, som smart cards giver. Ifølge Eurosmart vil verdensomspændende smartkortforsendelser vokse 10% i 2010 til 5455 milliarder kort. Markeder, der traditionelt er blevet betjent af andre maskinlæsbare kortteknologier, såsom stregkode og magnetisk stribe, konverteres til smartkort, da det beregnede investeringsafkast revideres af hver kortudsteder år efter år.

Applikationer

Først introduceret i Europa for næsten tre årtier siden, debuterede smartcards som et lagret værdi værktøj til telefoner for at reducere tyveri. Som smartkort og andre chip-baserede kort avancerede, fandt folk nye måder at bruge dem på, herunder betalingskort til kreditkøb og til optagelse i stedet for papir.

I USA har forbrugerne brugt chipkort til alt fra at besøge biblioteker til at købe dagligvarer til at deltage i film og integrere dem i vores hverdag. Flere amerikanske stater har chipkortprogrammer i gang for offentlige applikationer lige fra Department of Motor Vehicles til Electronic Benefit Transfers (EBTs). Mange industrier har implementeret kraften i smartkort i deres produkter, som f.eks. GSM digitale mobiltelefoner samt fjernsyns-satellitdekodere.

Hvorfor Smart Cards

Smart-kort forbedrer bekvemmeligheden og sikkerheden ved enhver transaktion. De leverer manipulationssikker opbevaring af bruger- og kontoidentitet. Smartkort-systemer har vist sig at være mere pålidelige end andre maskinlæsbare kort, som magnetisk stribe og stregkode, med mange undersøgelser, der viser kortlæsetid og forbedringer af læserens livsforbedring, der viser meget lavere omkostninger ved systemvedligeholdelse. Smartkort giver også vigtige komponenter i systemets sikkerhed til udveksling af data igennem stort set alle typer netværk. De beskytter mod et fuldstændigt udvalg af sikkerhedstrusler, fra uforsigtig opbevaring af brugeradgangskoder til sofistikerede systemhacker. Omkostningerne til at administrere adgangskodeåbninger til en organisation eller virksomhed er meget høje, hvilket gør smartkort til en omkostningseffektiv løsning i disse miljøer. Multifunktionskort kan også bruges til at styre netværkssystemadgang og gemme værdi og andre data. Over hele verden bruger folk nu smartkort til en lang række daglige opgaver, som omfatter:

SIM-kort og telekommunikation

Den mest fremtrædende anvendelse af smartcard-teknologi er i Subscriber Identity Modules (SIM), der kræves for alle telefonsystemer under Global GSM Mobile Communication (GSM) standard. Hver telefon bruger den unikke identifikator, der er gemt i SIM'en, til at administrere rettigheder og privilegier for hver abonnent på forskellige netværk. Denne brugstilfælde repræsenterer over halvdelen af alle smarte kort, der forbruges hvert år. Universal Subscriber Identification Modules (USIM) bruges også til at bygge bro over identitetskløften som telefonovergang mellem GSM, UTMS og 3G-netoperatører.

Loyalitet og lagret værdi

En anden brug af smarte kort er lagret værdi, især loyalitetsprogrammer, der sporer og giver incitamenter til at gentage kunder. Lagret værdi er mere praktisk og sikrere end kontanter. For udstedere er float realiseret på ubrugte saldi og rester på saldi, der aldrig anvendes.

For multikædeforhandlere, der administrerer loyalitetsprogrammer på tværs af mange forskellige virksomheder og POS-systemer, kan smartkort centralt lokalisere og spore alle data. Applikationerne er talrige, såsom transport, parkering, vaskeri, spil, detailhandel og underholdning.

Sikring af digitalt indhold og fysiske aktiver

Ud over informationssikkerhed kan smartkort sikre større sikkerhed for tjenester og udstyr ved at begrænse adgangen til kun autoriserede brugere.

Information og underholdning leveres via satellit eller kabel til hjemme DVR-afspiller eller kabelboks eller kabel-aktiveret pc. Hjemlevering af service er krypteret og dekrypteret via smartkortet pr. Abonnentadgang. Digitale video-udsendelsessystemer har allerede vedtaget smarte kort som elektroniske nøgler til beskyttelse.

Smartkort kan også fungere som nøgler til maskinindstillinger for følsomt laboratorieudstyr og dispensere til medicin, værktøjer, bibliotekort, health club udstyr mv. I nogle miljøer beskytter smart card-aktiverede SD- og microSD-kort digitalt indhold, da det leveres til de mobile håndsæt / telefoner.

E-handel

Smartkort gør det nemt for forbrugerne at gemme information og kontanter sikkert for at købe dem. Fordelene de tilbyder forbrugerne er:

Kortet kan bære personlig konto, kredit- og købs præferenceoplysninger, der kan fås med et klik med musen i stedet for at udfylde formularer.

Kort kan styre og kontrollere udgifter med automatiske grænser og rapportering.

Internet loyalitetsprogrammer kan implementeres på tværs af flere leverandører med forskellige POS-systemer, og kortet fungerer som et sikkert centralt depot for point eller gevinster.

Mikrobetalinger - betaler nominelle omkostninger uden transaktionsgebyrer i forbindelse med kreditkort, eller for beløb, der er for små til kontanter, som genudskrivningsgebyrer.

Bank Udstedte Smart Cards

Over hele kloden har bankreguleret co-ops (Visa, MasterCard, Discover og American Express) rullet ud millioner af smarte kort under EMV-standarden (Europay, MasterCard, VISA). Ofte omtalt som chip og PIN-kort; disse er de facto typer kort til udstedelse af banker i de fleste lande undtagen USA. Som Canada for nylig har påbegyndt sin lovregulering til EMV-kort, vil USA være den eneste ø i Nordamerika, der endnu ikke har vedtaget adoptionen, hvilket er drevet af de øgede former for bedrageri med både kredit- og betalingskort. Smartkort har vist sig at sikre transaktioner med regelmæssighed, så meget, at EMV-standarden er blevet normen.

Da banker deltager i konkurrence på nyåbnede markeder som investeringsmæglerbanker, sikrer de transaktioner via smartkort med øget rente. Det betyder:

Smartkort øger tilliden gennem forbedret sikkerhed. Two-Factor Authentication sikrer beskyttelse af data og værdi på tværs af internettet. Trusler som "Man i midten" og "Trojanske Heste", der afspiller et brugernavn og kodeord, elimineres

Dette forbedrer kundeservice. Kunder kan bruge sikre smartkort til hurtige, elektroniske overførsler på 24 timer via internettet

Omkostningerne reduceres: Transaktioner, der normalt kræver en bankansatørs tid og papirarbejde, kan styres elektronisk af kunden med et smartkort

Sundhedsinformatik

Eksplosionen af sundhedsdata indfører nye udfordringer med hensyn til at opretholde effektiviteten af patientpleje og beskyttelse af privatlivets fred. Smart-kort adresserer begge disse udfordringer med sikker, mobil opbevaring og distribution af patientoplysninger, fra nøddata til fordele status. Mange socialiserede lande har allerede vedtaget smarte kort som legitimationsoplysninger for deres sundhedsnetværk og som et middel til at transportere en genoptaget elektronisk sundhedsregnskab (EHR). Smart card fordele i sundhedsvæsenet omfatter:

Hurtig og præcis identifikation af patienter; forbedret behandling

Reduktion af svig gennem godkendelse af udbyder / patientbesøg og forsikringsberettigelse

En bekvem måde at bære data mellem systemer eller på steder uden systemer

Reducering af rekord vedligeholdelsesomkostninger

Embedded Medical Device Control

I årevis har indlejrede controllere været i mange typer maskiner, der styrer kvaliteten og præcisionen af deres funktion. Inden for sundhedspleje sikrer indlejrede smarte kort den bedste og sikreste levering af pleje i enheder som dialysemaskiner, blodanalysatorer og laser-øjenkirurgisk udstyr.

Enterprise- og netværkssikkerhed

Microsoft Windows, Sun Microsystems (et datterselskab af Oracle Corporation) og alle nye versioner af Linux har indbyggede software kroge til at deploye smart cards som erstatning for brugernavn og adgangskoder. Microsoft har opbygget en komplet legitimationsplatform omkring Scard DLL og Crypto Service Provider (CSP). Med virksomheder, der erkender, at Public Key Infrastructure (PKI) -forhøjet sikkerhed er det, der er nødvendigt for de meget udbredte medarbejdere, er et smartkort-badge den nye standard. Business-to-business-intranet og virtuelle private netværk (VPN) forbedres ved brug af smartkort. Brugere kan blive autentificeret og autoriseret til at få adgang til specifikke oplysninger baseret på forudindstillede privilegier. Yderligere applikationer spænder fra sikker e-mail til elektronisk handel.

Fysisk adgang

Virksomheder og universiteter af alle typer har brug for simple identitetskort til alle medarbejdere og studerende. De fleste af disse personer får også adgang til visse data, udstyr og afdelinger efter deres status. Multifunktions-, mikroprocessorbaserede smarte kort inkorporerer identitet med adgangsrettigheder og kan også lagre værdi til brug på forskellige steder, såsom cafeterier og butikker. Mange hoteller har også vedtaget ISO 7816 typekort læsere for at sikre personale-kun værelser og faciliteter.

Alle amerikanske regeringer og mange virksomheder har nu indarbejdet en kontaktløs læseren som et adgangspunkt til deres faciliteter. Nogle virksomheder har også indarbejdet en biometrisk komponent til denne legitimation. De ældre systemer implementerer et simpelt nærkortskort som gateholderen. Men da sikkerhedskravene er blevet stærkere og omkostningerne ved ISO 14443 standard systemer er blevet lavere, tager verden hurtigt denne nye standard til. Dette markedskifte er delvist drevet af den amerikanske regerings vedtagelse af mandatet Personal Identity Verification (PIV). Der er et rigt økosystem for leverandører og integratorer til denne standard.

Hvis du har brug for at finde oplysninger om smart card reader enhed, kontakt os venligst!