Smart Cards har mange applikationer

Smartkortoplysninger går langt ud over en simpel sving.

Et universitetscampus er et perfekt eksempel for at illustrere, hvordan smarte legitimationsoplysninger går langt ud over traditionelle identifikationskort. Ud over individuelle profiloplysninger kan de give eleverne sikker adgang til alt fra boliger, rekreative faciliteter og computernetværk til sikre betalingsmåder i spisesteder og automater.

For eksempel i vaskerummet i kollegiet sovesale, smart cards eller smartphones kan bruges til at automatisere vaskemaskiner og tørretumbler, eliminerer behovet for en kasse, øget bekvemmelighed og reducere truslen om tyveri. Nogle legitimationsmuligheder tillader endog at enkeltpersoner bruger deres kort til adgang til akademiske oplysninger og personlige dokumenter.

Lad os opsummere og liste over de forskellige applikationer, som den sikkerhedsansvarlige for den kloge campus kan overveje til smart implementering af legitimationsoplysninger:

Fysisk legitimationsadministration

Besøgsadministrationsadministration

Provisions- eller adgangsrettigheder tildelt

De-provisioning eller adgangsrettigheder tilbagekaldt

Opdeling af pligter

Parkeringstilladelse administration

Ejendomspassadministration

Overholdelse / styring rapportering og revision

Systemfejlfinding og vedligeholdelse

Alarm korrelation og respons

Nødkommunikation og anmeldelse

Videoanalyseprogrammer (folk tæller, adfærd sporing osv.)

Identifikation

Tid og deltagelse

Logisk adgang

Forsyning af udlevering af forsyninger

Opladningsrettigheder på forskellige steder, herunder cafeteria

Dokumentudskrivning

Biometrisk skabelonopbevaring

Lad os også glemme bygningsstyringssystemet. Hvis adgangskontrollsystemet bemærker, at nogen er i en bestemt del af bygningen, kan aircondition og belysning aktiveres. Når den person forlader, kan enten adgangskontrollen eller videosystemet automatisk fortælle bygningsstyringen om at slukke for disse systemer. Dette kan spare penge og ressourcer, en potentiel grøn løsning, der ville være nyttigt for at opfylde smarte bygningskrav.