CREATOR RFID Reader

CREATOR RFID-læserfamilien kombinerer den nyeste RFID-teknologi med et attraktivt og brugerdefineret design. Det og kan nemt integreres i de fleste fysiske adgangskontrolsystemer, og det understøtter alle standard adgangskort på markedet.

Læseren er lige så velegnet til indendørs og udendørs brug, da den kan modstå alt fra støv til ekstreme vejrforhold. Du kan tilpasse læseren med den ønskede farve og logotype og vælge mellem to forskellige læserstørrelser, med eller uden et tastatur.

Vælg kortteknologi

Du vælger også hvilke adgangskortteknologier du vil bruge, såsom MIFARE Classic, MIFARE Plus, MIFARE DESFire og EM-kort. Når du vil støtte en ny teknologi, skal du bare bruge et konfigurationskort - du skal ikke geninstallere læseren for at opgradere den.

Sikker kommunikation med OSDP

De fleste læsere afkode adgangskortet og sende oplysningerne i almindelig tekst til styreenheden, hvilket gør det muligt for en kriminel at kopiere kortet, selvom du bruger den mest sikre kortteknologi. Dette forhindres hos Cidron, da kommunikationen mellem kortlæseren og styreenheden anvender OSDP (Open Supervised Device Protocol) med Secure Channel Protocol (SCP).