UDTALELSE om ændring af SKABEREN ' aktiepost

Vi vil gerne meddele dem, at vores virksomhed skaberen er erhvervet 70% aktier af GRG bankvirksomhed, og vi vil fusionen med GRG bank, men ingen ændringer vil blive foretaget i Skaberens team, forretningspraksis og kundens service.

Etableret i 2001, som den første virksomhed, der selvstændigt udviklet integrerede kortlæser og kort dispenser, SKABEREN (KINA) TECH Co, bliver LTD en af de førende højteknologiske virksomheder, som integreret f & U, fremstilling og markedsføring af kortbetaling, kontantbetaling og online betalingsmodul. Certificeret ISO9001 Quality systemgodkendelse i 2002, blev CREATOR en Shenzhen Hi-tech virksomhed i 2003. Hædret nationale Hi-tech virksomhed i 2008.

Skaberen er hele tiden skrider sammen med støtten og pleje fra klienter, både hjemme og i udlandet. Inden for kort betalingssektoren modul samt kontant betaling industri skaberen har udviklet føljetoner af udsøgte, innovative produkter, som CRT-630-CZ1 kontaktløse kortlæser, CRT-310N højtydende motoriseret kortlæser, CRT - 288C højtydende kortlæser og C100-B11 cash acceptor, som alle opfylde både internationale og Kina standarder.

GRG bank er en førende leverandør af valuta anerkendelse og kontant forarbejdning løsninger med store potentielle og hurtige udvikling.  I over 20 år, GRG har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af Automated Teller Machine (ATM), Video Teller Machine(VTM), automatisk billetpris samling (AFC), valuta anerkendelse og kontant forarbejdning udstyr moduler og systemer, er en moderne high-tech virksomhed, der beskæftiger sig med uafhængige R & U, salg, produktion, service.

Hovedsæde i Guangzhou, er GRG No. 1 ATM leverandør i Kina og en top 5 spiller på det globale marked. GRGS omfattende løsninger har været udbredt i Finans, Telecom, CIT, jernbane og Retail sektorer. Indtil til marts 2015, er GRGS produkter og løsninger meget udbredt i over 70 lande og regioner over hele verden, med over 170.000 maskiner giver pålidelighed, sikkerhed og bekvemmelighed til over 10 millioner mennesker på daglig basis.

Med den stigende efterspørgsel efter de selvbetjening udstyr både indenlandske og udenlandske har marked af avancerede integrerede kortlæser en lys fremtid. Ved erhvervelse af skaberen, for GRG, på den ene side, kan det sænke omkostningerne og forbedre rentabiliteten på grundlag af møde deres ejer krav til modulet integrerede card reader; på den anden side kan GRG åbne op for en ny profit punkt til at opnå en bæredygtig udvikling ved at fremme den løsning på verdensplan.

Efter overtagelsen, GRG vil holde 70% aktier af SKABEREN, og ændringer vil ikke blive foretaget i Skaberens team, forretningspraksis og kundens service. GRG vil spare nogen anstrengelser for at hjælpe nye SKABEREN med stærke tekniske og marketing support, er global leder inden for kort og kontant betaling.

Som kinesisk ordsprog siger: tilbagebetale så meget som du kan for selv en lille smule af fordel du har modtaget. Mange tak igen for din konstant støtter og hjælper, nye skaberen vil holde udfører vores værdier-kunder succes, integritet, innovation og samarbejde. Lad os slutte hænder og gå videre til at skabe mere strålende fremtid.

SKABEREN (KINA) TECH Co, LTD

2015-7-31