ToneTag, en leverandør af kontaktløse betalingsløsninger, modtog $ 1,3 millioner i venturekapital

Ifølge udenlandske mediekilder forstår struds venturemedier, at ToneTag, leverandør af kontaktløse betalingsløsninger, meddelte, at den har opnået en venturekapital investering på $ 1,3 millioner fra Tropical Star Limited.


Hidtil har selskabets samlede finansiering oversteget 2,3 millioner amerikanske dollars.


Ostrich Venture Media lærte også, at ToneTag fokuserer på kontaktløs mobil betalingsteknologi og fokuserer på NFC og QR-kodeteknologier. For at forbedre sin service har ToneTag samarbejdet med en række lokale banker og digitale tegnebogsvirksomheder for at muliggøre transaktioner via mobiltelefoner, POS-maskiner, kortlæser og andre ikke-tilsluttede enheder.


Imidlertid fandt virksomheden i løbet af idriftsættelsesfasen, at QR-kode scanning mislykkedes med en meget høj hastighed på 40%, så de følte, at det ville være mere effektivt at anvende ikke-drop-teknologi.


Brugere kan nu bruge ToneTag teknologi til at hæve penge fra bankautomater og have frihed til at vælge imellem en række transaktionskanaler, såsom digitale tegnebøger eller mobilprogrammer - og vigtigst af alt tager det kun tre sekunder for enhver overførselstransaktion.


Det er rapporteret, at ToneTags forretning har dækket mere end 250.000 handlende ikke-tilsluttede enheder, og fra november 2016 har platformen adgang til mere end 18 millioner forbrugerenheder.