VISA lancerer kontaktløs betaling i marokko

Visa meddelte, at dets marokkanske kortholdere nu kan nyde kontaktløse betalinger .

Indehavere af et kontaktløst Visa-kort vil nu kunne betale for deres køb ved blot at trykke på deres kontaktløse Visa-kort eller betalingsaktiverede enhed på checkout-terminalerne, som for øjeblikket installeres på forskellige salgssteder.

Det kontaktløse betalingssystem reducerer betalingsprocessen til blot et halvt sekund, siger VISA i en erklæring. Virksomheden forklarede at for at validere en betaling, ville det være nok at bringe dit Visa-kort nærmere 4 centimeter til en checkout terminal.

Den nye teknologi er beskyttet af flere lag af sikkerhed og eliminerer enhver risiko for uautoriserede transaktioner, understreger den samme kilde.

"Kontaktløs teknologi bliver mere og mere udbredt over hele verden, og som ledende inden for elektronisk betaling stræber vi efter at levere de nyeste digitale betalingsteknologier," siger Sami Romdhane, General Manager for Visa International Marokko.

Visa's Tap and Pay-system tilbyder enorme fordele for både handlende og kunder, hvilket giver mulighed for flere transaktioner over betydeligt kortere perioder. "Det giver også forbrugerne en fuldt sikker og gennemsigtig betalingserfaring," tilføjede Romdhane.

"Det Marokkanske Interbankcenter (CMI) støtter fuldt ud vedtagelsen af kontaktløs betaling i Marokko. Vi har allerede mere end 13.000 terminaler udstyret med dette system, herunder indkøbscentre, alle BIM-butikker og de fleste CMI-tilknyttede forhandlere, der sælger små genstande eller tjenester, "siger Mikael Naciri, General Manager for CMI.

"Planen er, at vi ved udgangen 2018 vil have systemet til at nå 20.000 terminaler," fortsatte han.