HVAD ER RFID BRUGT TIL I DAG

RFID-teknologi udvikler sig meget hurtigt i de seneste år. Det er en ny teknologi, der bruger radiofrekvenssignaler automatisk målgenkendelse og adgang til relevant information. RFID-tag integreret pulsføler er lille, så folk kan bære. Ved at aktivere en passiv standby for at reducere strømforbruget og ved hjælp af en slidset ALOHA-kodekodeafdeling med flere adgang for at undgå sammenstød, redder det i sidste ende det interaktive svar på jordskælv, hvilket i høj grad forbedrer effektiviteten af søgning og redning.

Anvendelse af RFID teknologi

Traditionelt bruger vi RFID til at identificere theanimal og biler. I internetalderen har RFID været brugt inden for mange områder inden for logistik og forsyningsstyring, fremstilling og samling, håndtering af flybagage, mail / express pakkebehandling, dokumentsporing / biblioteksadministration.

Fremtidige, RFID-applikationer vil i stigende grad blive udbredt. Der vil være et stigende antal virksomheder, regeringer og organisationer, der søger teknologien til at spore og identificere ejendommen, udstyret, varer og produkter, ikke kun fra fødevarer, farmaceutiske produkter til bilindustrien, men også fra gården eller producenten til forbrugeren og brugen . Tilsvarende er placering og vedligeholdelse af store projekter særligt vigtige, såsom transport og offentlige faciliteter. Den næste vil fremkomme flere RFID-løsninger til at levere revisionsspor til de forskellige områder.